طرز تهیه مرغ ترش
مرغ ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه ای است که می توانید آنرا با مرغ درست کنید. این غذای خوشمزه یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که متعلق به استان های مازندران و گیلان می باشد.
مواد لازم برای 2 نفر
- گوشت مرغ 3 تکه ران یا سینه
- رب انار 3 قاشق غذاخوری
- پیاز یک عدد بزرگ
- سیر 3 حبه رنده شده
- گردو آسیاب شده نصف لیوان
- سبزی محلی شمال یا سبزی دلمه
طرز تهیه مرغ ترش
- اول مرغ هارو در روغن تفت میدیم و زردچوبه میزنیم میزاریم کنار سبزی هارو خورد کرده و در کمی روغن یا کره تفت میدیم میزاریم کنار
- پیاز رو نگینی میکنیم و تفت میدیم و سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدیم (تلخ نشه)زردچوبه میزنیم
- بعد گردو هارو اضافه میکنیم تفت میدیم و بعد رب انار و سبزی یه کوچولو که تفت دادیم مرغ هارو روی این مواد میزاریم
- و ۲لیوان آب میریزیم با یک ق چ نمک با حرارت ملایم میزاریم بپزه. توی این فاصله برنج هم بار میزاریم نوش جان