چه کار کنیم سوپ جو لعاب بیندازد؟
لعاب انداختن سوپ جو
شاید
خیلی از دوستان هنگام پخت سوپ جو با این مشکل روبرو شوند که سوپ شان آبکی
شود و لعاب کافی را نداشته باشد. برای رفع این مشکل در زمان اضافه کردن جو
پوست کنده به قابلمه سوپ مقدار کمی رشته سوپ خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
این
فوت کوزه گری باعث می شود سوپ شما لعاب خیلی خوبی بگیرد. البته به این
نکته توجه داشته باشید که مقدار خیلی کمی رشته اضافه کنید ، چون اضافه کردن
رشته زیاد باعث می شود سوپ شما خیلی سفت و غلیظ شود.
منابع :
عکس از اینستاگرام شیرین حنا 83
متن مقاله از دستور سوپ جو