چه کار کنیم سوپ جو لعاب بیندازد؟ زیاد شدن لعاب سوپ جو با این ترفند

چه کار کنیم سوپ جو لعاب بیندازد؟



آموزش جالب برای لعاب بیشتر سوپ جو مجلسی شما ، در ادامه با مرد بامرام همراه باشید !



لعاب انداختن سوپ جو

شاید خیلی از دوستان هنگام پخت سوپ جو با این مشکل روبرو شوند که سوپ شان آبکی شود و لعاب کافی را نداشته باشد. برای رفع این مشکل در زمان اضافه کردن جو پوست کنده به قابلمه سوپ مقدار کمی رشته سوپ خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
این فوت کوزه گری باعث می شود سوپ شما لعاب خیلی خوبی بگیرد. البته به این نکته توجه داشته باشید که مقدار خیلی کمی رشته اضافه کنید ، چون اضافه کردن رشته زیاد باعث می شود سوپ شما خیلی سفت و غلیظ شود.

منابع :
عکس از اینستاگرام شیرین حنا 83
متن مقاله از دستور سوپ جو