طرز تهیه عدسی یک صبحانه خوشمزه و مقوی
در این مطلب از سایت مرد بارمرام با یک دستور آشپزی عالی در خدمت شما هستیم.
طرز تهیه عدسی
برای تهیه عدسی خوشمزه
ابتدا عدس را در کاسه ای بزرگ ریخته و تا سطح آن آب می ریزیم و اجازه می
دهیم تا ۱ ساعت خیس بخورد و در این مدت دو مرتبه آب آن را تعویض می کنیم تا
نفخ آن از بین برود.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و خلالی خرد می کنیم
و تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل
آن می ریزیم و پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و بعد
کمی زردچوبه به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم
و آن وقت رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب
از بین برود و شروع کند به رنگ انداختن و روغن را نیز قرمز کند.عدس را در
صافی می ریزیم و می شوییم و به تابه اضافه می کنیم و با مواد تفت می دهیم
و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و ۶ الی ۸ لیوان آب روی مواد
می ریزیم و درب تابه را می گذاریم و حرارت را اول زیاد می کنیم تا آب داخل
تابه به جوش بیاید و در تابه ای کوچک نصف قاشق غذاخوری روغن می ریزیم
و آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آرد تغییر کند و بعد
به تابه اضافه می کنیم و بعد حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا
به مدت ۱ ساعت عدسی خوب پخته شود. پس از آنکه ۳۰ دقیقه از پخت عدسی گذشت
سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد
می کنیم و به عدسی اضافه می کنیم و ۳۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم تا عدسی
کاملا پخته شود.(می توانید از سبزیجات معطر نیز در عدسی استفاده کنید)
پس از گذشت ۱ ساعت از پخت عدسی ۱ قاشق باقی مانده روغن زیتون را به عدسی
اضافه می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و عدسی را در پیاله می
کشیم و با نان نوش جان کنید.
------------------------------------------------------
منبع : طرز تهیه عدسی برای صبحانه
------------------------------------------------------