طرز تهیه فرنی نارگیل و پسته با دو رنگ زیبا

طرز تهیه فرنی نارگیل و پسته

طرز تهیه فرنی نارگیل و پسته
فرنی از غذاهایی است که بیشتر در ماه های خاص از آن استفاده می شود. یکی از مهم ترین زمان هایی که غذاهایی مثل فرنی روی بورس هستند ماه رمضان است. برای درست کردن این فرنی خوشمزه و جذاب در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم فرنی نارگیل و پسته

  • آرد برنج 3 قاشق غذا خوری
  • شکر 3 قاشق غذا خوری
  • شیر 3 لیوان
  • پودر نارگیل 6 قاشق غذاخوری
  • نشاسه ذرت 2 قاشق غذا خوری سر خالی
  • گلاب 1/2 لیوان
  • اگه خواستید دو رنگ بشه 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده

دستور تهیه فرنی نارگیل و پسته

اول ارد شکر پودر نارگیل و نشاسه ذرت رو با هم مخلوط کنید. شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه بزارید رو شعله متوسط و مدام هم بزنید اصلا ترکش نکنید که فوری گلوله میشه وقتی غلیظ شد گلاب اضافه کنید یک دقیقه دیگه هم بزنید و خاموش کنید.
داخل ظرف مورد نظر بریزید نصفشو با یک قاشق زعفران ترکیب کنید بزارید رو شعله و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید. وقتی فرنی سفید یکم رویه بست زعفرانی رو بریزید روش و با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید نیم ساعت زمان میبره تا اماده بشه.
منبع : اینستاگرام rahelehsafari