طرز تهیه مربای بالنگ به شکل گل فوت و فن

طرز تهیه مربای بالنگ

طرز تهیه مربای بالنگ به شکل گل فوت و فن بسیار خوشمزه بدون آهک گرفتن تلخی خشک xvc jidi lvfhd fhgk 

این مربای خوشمزه تقریبا پر مصرف ترین مربا در سراسر جهان است و جالب است بدانید تمام بالنگ برای مربا استفاده می شود و این میوه مصارف دیگری ندارد و اگر دارد خیلی کم است مصارف دیگرش. این مربای خوشمزه را با مدل های بسیار زیادی می توانید درست کنید که سلیقه ای می باشد.

مربای بالنگ یکی از انواع مرباهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که بیشتر برای وعده های صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مرد بامرام همراه باشید.

مواد لازم برای یک شیشه متوسط
بالنگ۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلو گرم
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری
آب۳ لیوان

دستور تهیه مربای بالنگ

مرحله اول

برای تهیه مربای بالنگ مجلسی ابتدا بالنگ ها را تمیز می شوییم و با چاقو پوست روی آنها را نازک می بریم و بعد بالنگ ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از وسط نصف می کنیم و محتویات وسط آن را خالی می کنیم.

مرحله دوم

سپس با قالب یا با دست هر مدلی که دوست داریم آن ها را خرد می کنیم، اگر بخواهیم مربا شبیه به گل شود، باید بالنگ را به صورت نازک مثل پوست گرفتن برش بدهیم. سپس در کاسه ای بزرگ آب سرد می ریزیم و بالنگ های خرد شده را داخل کاسه می ریزیم.

مرحله سوم

حالا اجازه ی دهیم بالنگ ها به مدت ۱۰ دقیقه در آب سرد بمانند و در همین حین داخل قابلمه ای (متناسب با مقدار بالنگ های خرد شده) تا نصف آب می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید.

مرحله چهارم

بعد از گذشت ۱۰ دقیقه بالنگ ها را در آبکشی می ریزیم و بعد از گذشت ۱ دقیقه آب داخل قابلمه که در حال جوشیدن است بالنگ ها را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۱ دقیقه داخل آب در حال جوش بمانند.

مرحله پنجم

بعد از گذشت ۱ دقیقه بالنگ ها را در آبکش یا صافی می ریزیم و مجددا داخل کاسه آب سرد می ریزیم تا ۱۰ دقیقه داخل آن بماند، حالا باید مجددا بالنگ ها را داخل آبکش بریزیم و همان مراحل قبل را مجددا انجام دهیم.

مرحله ششم

۴ مرتبه این کار را انجام می دهیم و در مرحله ۴ بالنگ ها را اجازه می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب در حال جوش بمانند تا نرم شوند و بعد در صافی می ریزیم و داخل کاسه آب سرد می ریزیم و بعد در آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه بالنگ ها خارج شود.

مرحله هفتم

دقت کنید آب کاسه نیز باید در هر ۴ مرحله تعویض شود و حتما آب سرد داخل کاسه ریخته شود. سپس ۳ لیوان آب داخل قابلمه ای متناسب با حجم بالنگ ها می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید.

مرحله هشتم

سپس کم کم شکر را به آن اضافه می کنیم و آرام با قاشق هم می زنیم تا شکر کاملا در آب حل شود و شربت کمی به غلظت برسد و از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و کنار می گذاریم.به این نکته دقت کنید که شربت پس از سرد شدن غلیظ تر می شود.

مرحله نهم

اجازه می دهیم تا شربت خنک شود و بالنگ ها را داخل شربت می ریزیم و قابلمه را مجددا روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا شربت به جوش بیاید و بالنگ ها نیز به مدت ۱۵ دقیقه طعم دار شوند و مربا نیز به غلظت مطلوبمان برسد.

مرحله دهم

در آخر زمانیکه مربا آماده شد و به غلظت مطلوب رسید آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و ۱ دقیقه بعد از روی حرارت مربا را بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود و داخل شیشه کاملا خشک می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و در یخجال نگهداری می کنیم.نوش جان


منبع : طرز تهیه مربای بالنگ


طرز تهیه مربا توت فرنگی خانگی با عسل مجلسی خوشرنگ و خوشمزه خوش رنگ فوری خانم اردستانی میزان شکر برای ساناز سانیا


یکی از مرباهای خوشرنگ که تقریبا هیچ کسی پیدا نمی شود آنرا دوست نداشته باشد مربای توت فرنگی است که این مربای خوشمزه به دو صورت توت فرنگی له شده و توت فرنگی درسته و کامل تهیه می شود . اگر ظاهر مربا برایتان مهم است حتما این مربای خوشمزه را با توت فرنگی های یکدست و به طور کامل درست کنید. برای مشاهده آموزش طرز تهیه این مربای خوشمزه مطلب آموزش درست کردن مربای خوشرنگ توت فرنگی را دنبال کنید.


طرز تهیه مربای هویج شفاف کارخانه ای با عسل با پیمانه با پیمانه لیوان بدون شکر رژیمی نی نی سایت رولی شرکتی راز خوشمزه شدن


در ادامه با اموزش مربای هویج آشنا می شویم که پر مصرف ترین مربای جهان است و با روش های متنوعی درست می شود. هویج را به سلیقه خود می توانید به صورت درشت رنده کنید یا به صورت خیلی ریز و نرم اگر دوست داشته باشید باید هویج ها را کاملا ریز رنده کنید. این مربا خوشمزه رنگ بسیار خوبی دارد اگر نکاتی ریز و کاربردی رعایت شود که در دستور می توانید ببینید. در ادامه برای مشاهده این اموزش با مطلب آموزش دستور تهیه مربای هویج مجلسی بسیار شفاف همراه باشید.