طرز تهیه املت فرانسوی با قارچ و سوسیس و کالباس

طرز تهیه املت فرانسوی با قارچ

طرز تهیه املت فرانسوی با ژامبون , املت فرانسوی با پنیر , املت فرانسوی با سبزیجات

املت فرانسوی یکی از انواع صبحانه های معروف و خوشمزه در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است متعلق به کشور فرانسه می باشد. این املت با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود و می توانیم در منزل هر چیزی داریم از اسفناج و سبزیجات گرفته تا گوشت، مرغ و انواع سوسیس و کالباس در تهیه آن استفاده کنیم. حتی می توانیم از مواد دیگر غذاها هم برای تهیه این املت استفاده کنیم. مثلا شب لازانیا یا ماکارونی داریم و کمی از سس لازانیا یا ماکارونی مانده است که می توانیم انرا برای تهیه املت فرانسوی استفاده کنیم. خلاصه که این املت با مواد متنوعی تهیه می شود و ما در این اموزش یکی از بهترین رسپ های املت فرانسوی را آماده کرده ایم.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سوسیس ۲ عدد
  • تخم مرغ ۸ عدد
  • ژامبون ۴ ورق
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • پنیر گودا ورقه ای ۴ عدد
  • قارچ ۸ عدد
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • روغن و آویشن به مقدار کافی

دستور پخت املت فرانسوی

مرحله اول

برای تهیه املت فرانسوی رستورانی ابتدا فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کاملا نرم شود، سپس قارچ ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. و خوب تفت می دهیم.

مرحله دوم

تفت دادن را تا زمانی که آب اضافی قارچ ها تبخیر شود ادامه می دهیم، سپس سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه قارچ و فلفل دلمه ای کمی تفت می دهیم تا به اندازه ای که تمایل داریم سرخ شوند.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و خوب هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ با ادویه ها یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود. سپس تخم مرغ را داخل تابه می ریزیم و تابه را به صورت دورانی کمی می چرخانیم تا تخم مرغ به صورت یکدست در تمام نقاط تابه پخش شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه تخم مرغ سرخ شد و حالت گرفت، ژامبون ها را نصف تخم مرغ می چینیم، سپس مخلوط سوسیس، فلفل دلمه ای و قارچ را روی ژامبون ها می ریزیم و در ادامه پنیرهای ورقه ای را روی مواد می چینیم و کمی آویشن روی مواد می پاشیم.

مرحله ششم

حالا نیم دیگر تخم مرغ را روی مواد بر می گرداینم و درب تابه را چند دقیقه می گذاریم تا پنیر املت به خوبی ذوب شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. اگر تابه بزرگ ندارید می توانید تخم مرغ را در دو مرحله یا حتی مراحل بیشتر درست کنید.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه املت گوجه فرنگی با پنیر پیتزا با فلفل دلمه با رب محلی رشتی خوشمزه با سیر xvc jidi hlgj i

املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب طرز تهیه املت گوجه فرنگی حرفه ای و بسیار خوشمزه همراه باشید.

طرز تهیه املت سیب زمینی و قارچ و پیاز عکس با رب مرغ گوشت کالری رشتی xvc jidi hlgj sdf cldkd

املت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب طرز تهیه املت سیب زمینی خوشمزه و ساده با سبزیجات همراه باشید.

طرز تهیه املت نودل صبحانه با نودل و سبزیجات املت با رشته نودل با پینر پیتزا و فلفل دلمه ای

املت نودل یکی از انواع املت های بسیار خوشمزه و بین المللی است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب طرز تهیه املت نودل خوشمزه به روش رستورانی همراه باشید.

منابع :

chishi.ir