طرز تهیه خورش قیمه نخود فرنگی یک خورش جدید و خوش طعم

طرز تهیه قیمه نخود فرنگی

طرز تهیه قیمه نخود فرنگی , دستور پخت خورش قیمه نخود فرنگی

خورش قیمه نخودفرنگی یکی از انواع خورش های جدید و نوین ایرانی است که با ترکیب نخود فرنگی و خورش قیمه به وجود امده است و طعم بسیار خوبی دارد. این خورش خوشمزه را می توانید به همراه سالادهای خوشمزه ای مثل سالاد یونانی یا سالاد هویج سرو کنید. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ مرد بامرام همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • لپه 200 گرم 
  • نخود 100 گرم 
  • پیاز بزرگ1 عدد 
  • لیمو عمانی کوچک 1 عدد 
  • گوشت خورشتی 400 گرم 
  • روغن مایع 1 قاشق غذاخوری 
  • فلفل نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی خلالی سرخ شده 2 عدد 

دستور تهیه

ابتدا پیاز را خرد کرده و با گوشت و روغن سرخ میکنیم حالا لپه شسته شده را با گوشت و پیاز تفت میدهیم و نخود فرنگی را نیز افزوده و فلفل زرد چوبه و رب را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم حالا آب و نمک و زعفران و لیمو عمانی را اضافه میکنیم.

حالا 3ساعت میگذاریم تا بجوشد و پخته شود و بعد به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو میکنیم. این خورش خوشمزه را اگر می خواهید مانند قیمه نذری با طعم ترشی بیشتری میل نمایید حتما مقدار بیشتری لیمو عمانی اضافه کنید.

ما چون خیلی خورش را ترش مزه دوست نداریم فقط یک لیمو عمانی انداختیم. حالا سالاد یونانی رو کار ندارم ولی حتما این سالاد هویج ترکیه ای رو درست کنید که طعم فوق العاده خوشمزه ای داره و از خوردنش سیر نمیشید.

همچنین ببینید :