طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی یخچالی با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی یخچالی با پیمانه اردی با مایکروفر پودری سبزواری زهرا خورسند نکات مهم خلیفه قناد

شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبلاگ تفریحی مرد بامرام همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نارگیلی
پودر نارگیل۶۰ گرم
شکر۱۲۰ گرم
روغن مایع۴۰ گرم
سفیده تخم مرغ۶۰ گرم
آبلیمویک سوم قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری

دستور پخت شیرینی نارگیلی

مرحله اول

ابتدا شکر را به همراه پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مغر و نیمی از روغن داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و دو دقیقه میکس می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. در ادامه مواد را به یک تابه مناسب انتقال می دهیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه باقیمانده سفیده تخم مرغ را به همراه باقیمانده روغن مایع، وانیل و آبلیمو به تابه اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مواد را به صورت رفت و برگشت مانند چرخاندن حلیم نذری مخلوط می کنیم. به مدت ۱۰ دقیقه مواد را روی حرارت بسیار ملایم هم می زنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که دمای مایه شیرینی باید به حدی باشد که زمانی که انگشتمان را داخل مایه شیرینی می زنیم دستمان نسوزد. پس از ۱۰ دقیقه هم زدن مایه شیرینی را داخل یک ظرف در بسته می ریزیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و خنک شود.

مرحله چهارم

حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. پس از اینکه مایه شیرینی خنک شد آنرا داخل قیف می ریزیم، سپس داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و روی کاغذ روغنی شیرینی ها را با فاصله قیف می زنیم.

مرحله پنجم

اگر روی شیرینی ها برآمدگی وجود داشت انگشمان را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و با نوک انگشت روی شیرینی ها را صاف می کنیم. در اخر شیرینی ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا اماده شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل پخت آنها را از فر خارج می کنیم. اگر می خواهید روی شیرینی ها کمی طلایی شود می توانید یک دقیقه گریل را روشن کنید. در اخر صبر می کنیم شیرینی ها خنک شود سپس آنها را جمع می کنیم و در ظرف در بسته نگهداری می کنیم.

نکات پخت شیرینی نارگیلی

 

شیرینی نارگیلی در توستر

توستر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک کاسه آب جوش در توستر قرار می دهیم. در آخر شیرینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون توستر یا فر برقی قرار می دهیم تا آماده شوند.

شیرینی نارگیلی بدون فر

ابتدا در یک قابلمه جادار سه پایه فلزی قرار می دهیم و روی درب قابلمه دم کنی می گذاریم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. سپس داخل یک سینی یا قالب مناسب کاغذ روغنی می گذاریم.

حالا روی کاغذ روغنی شیرینی ها را با فاصله قیف می زنیم، سپس شیرینی ها را روی سه پایه فلزی درون قابلمه قرار می دهیم و دم کنی را روی درب قابلمه می گذاریم. حدودا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت شیرینی ها نیاز است. برای طلایی شدن روی شیرینی ها هم آنها را به همراه کاغذ روغنی به مدت ۱۰ دقیقه بر می گردانیم تا طلایی شوند


دوستانی که زبان فارس شون خیلی خوب نیست می تونند رسپی انگلیسی این شیرینی خوشمزه رو از اینجا ( Coconut Cookies recipe ) مشاهده کنید. برای تزیین این شیرینی می تونید به سلیقه خود از پودر مغزیجات استفاده کنید که پودر پسته زیبایی خاصی به این شیرینی خوشمزه می دهد.


یکی دیگر از روش هایی که می توانید این شیرینی خوشمزه را مجلسی تر کنید این است که مقدار شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید سپس کمی روغن مایع اضافه کنید تا شکلات تخته ای به طور کامل رقیق شود سپس شیرینی های نارگیلی را تا نیمه داخل شکلات ذوب شده بکنید و کنار بگذارید تا شکلات ببندد. با این روش هم شیرینی ها شما خیلی مجلسی و شیک می شوند.


همچنین ببینید : 

طرز تهیه کیک اسفنجی با طعم لیمو

طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه با مغز گردو